18 maj 2014

wedding day

jo men det blev en trevlig helg nere i skåneland när gary och anna gick nerför altargången till tonerna av säckpipor tillsammans och lovade varandra evig trohet.
jag och bradley åkte ner i lördags morse eftersom han hade fått i uppdrag att föreviga det hela med sin nikon, och ville ta en titt på lokalerna innan så att han visste vad han gav sig in på.
i och med att vi var där tidigare fick vi träffa garys familj som hade flugit hit från nya zeeland, samt vara med om stressen innan den stora stunden, som ju hör till.
men det hela gick bra och de tu fick varandra i en vacker ceremoni i bosjökloster, där även festen efteråt hölls. det serverades laxtartar till förrätt, baconlindad vildsvinsfilé med potatisgratäng till huvudrätt och pannacotta med chokladmousse och jordgubbar till efterrätt. en massa tal hölls och brudparet blev även utsatta för en del spex. efter middagen var det dans och sedan bröllopstårta. till nattamatt blev det vildsvinskorv (jag tycker mig se ett visst tema). bruden ägde dansgolvet och jag var väldigt imponerad över hennes moves och sångröst. det hela blev en lyckad tillställning.
idag hängde vi kvar hemma hos anna och gary och fick vara med om presentöppningen. de fick bland annat en brödrost av toastmastern. 
brudgummen får hjälp av far och syster att fixa till strumporna.

Inga kommentarer: