29 maj 2011

ladrones profesionales

ahh... way to start the day, kaffe med bailey's och croissants till frukost! hittills idag har jag hjälpt diana med att analysera the mentalist för att se vad som kan bli svårt att dubba till spanska. inte det lättaste, men "she did his do" kanske kan vara en utmaning....
ikväll tänkte vi join the movement, toma la calle som ska demonstrera vid plaza de españa. jag vet inte riktigt hur mycket det berör oss egentligen, men kan vara intressant att se demonstrerande i alla fall. de är så... inne i det!
diana och hennes flatmates har bott här på ramón y cajal sen i september-oktober nån gång och har inte behövt betala för sitt internet utan snor från en av universidad de sevillas fakulteter som ligger tvärsöver gatan. jag försökte nå det från min data med det var en väldigt komplicerad process med program att ladda ner och sånt här. mer bevis till min teori om att de här människorna är professionella tjuvar. jag tror att de har köpt ett av deras glas som de har i köksskåpet, resten är courtesy of olika barer runtom i stan, i deras vardagsrum har de en "obras - disculpe las molestias" skylt snodd från gatan nedanför som har varit ett vägarbete sen jag kom hit och länge innan dess.
oh, och jag tyckte att deras toapappersrulle var lite väl... stor. den hade miguel snott från la universidad de sevilla.
men uhm, det känns bra det här. jag är nöjd med bekantskaperna jag har stiftat i den här stan. nu sitter jag på deras takterass där man kan skymta la giralda och lånar, inte snor, internet från viapol centers food court. free wi-fi is the way of the walk, och inte lika omoraliskt.

Inga kommentarer: